top of page

Top 8 cadouri pentru mireasă la petrecerea burlăcițelor!


Top 8 cadouri pentru mireasa la petrecerea burlacitelor

Fiecare amintire frumoasă este importantă în viața fiecăruia. Așa se întâmplă și cu unica petrecere a burlăcițelor care trebuie musai organizată pentru viitoarea mireasă. Adesea fie i se organizează miresei o petrecere surpriză într-un bar sau la cineva acasă, fie chiar viitoarea mireasă își invită prietenele să se distreze pe cinste înainte de nuntă!

Indiferent de modul în care petrecerea burlacelor are loc, totuși invitatele (sau organizatoarele, după caz) nu se pot duce cu mâna goală într-un astfel de moment plin de inedit și unicitate. Astfel că, de sunteți invitate la o astfel de petrecere și nu știti ce cadou să îi faceți viitoarei mirese, venim noi cu idei dintre cele mai trăznite sau haioase, însă... de neuitat! Înainte de toate noi vă indicăm să vorbiți între voi (prietenele viitoarei mirese), eventual să vă asociați, astfel încât să nu se repete vreun cadou! Mai mult decât atât, fiind mai multe, puteți veni cu idei frumoase astfel încât petrecerea să fie una extraordinară!


1. Lenjerie intimă sexy

Acesta este probabil primul lucru la care v-ați gândit. Ei bine, este o idee frumoasă. Fie îi luați o lenjerie intimă de noapte, fie un costumaș sexy de școlariță spre exemplu (sau asistentă, iepuraș... după cum îi “cântăriți” gusturile), sau chiar ambele tipuri de lenjerii. Nu uitați să discutați între voi, astfel încât să nu se repete cadoul.


2. Jucării erotice

Mă refer la acele jucării drăguțe, cum ar fi o pereche de cătușe din blăniță, o nuielușă, tanga din jeleu sau altceva obraznic, însă haios. Ar aprecia foarte mult și toate emoțiile pe care le-ar avea viitoarea mireasă când va folosi aceste jucării se vor lega de amintirea voastră.


3. Un ghid despre cum să își “educe” soțul

Ar fi foarte haioasă o astfel de carte și, de ce să nu recunoaștem, foarte utilă de asemenea.


4. Produse pentru un decor romantic

Pentru că orice femeie ascunde un caracter romantic, ați mai putea să-i oferiți o serie de produse pentru o atmosferă romantică alaturi de soțul ei. Acestea ar putea fi: lumânari parfumate, bețisoare parfumante, un spumant de baie, petale de flori uscate, un sfetnic pentru cinele romantice, un ulei pentru masaj, un CD cu muzică deosebită etc.


5. Dacă viitoarea mireasă este mai... cuminte

I-ați putea oferi o carte gen Kama Sutra! Ar putea să o rasfoiască, de ce nu, chiar împreună cu soțul ei.


6. Din nou ceva romantic

Deosebit de romantică ar fi o măsuță pentru servit micul dejun la pat! Și pentru a fi un pic haioasă, ar putea avea un mesaj indirect către soțul prietenei voastre: o măsuță roz, specială pentru femei, astfel încât să se subînțeleagă cine cui îi duce micul dejun.


7. Ghid pentru luna de miere

Dacă bilete sunt prea scumpe, îi puteți oferi un ghid pentru luna de miere. Dacă ați aflat unde o va petrece, puteți să-i oferiți un ghid turistic chiar despre regiunea în care va petrece luna de miere.


8. Un MAAAARE tort!

Delicatesa serii nu trebuie să lipsească. Evident, tortul poate avea scris pe el o urare sau de asemenea poate conține unele “forme anatomice”, dați frâu liber imaginației. Tortul poate fi adus cu artificii, muzică și șampanie!

Să aveți o petrecere pe cinste pe care să nu o uitați niciodată!

Featured Posts

Recent Posts