SERVICII NUNTA GOLD EVENTS

​Ziua nuntii este foarte importanta pentru dumneavoastra si stim ca totul trebuie sa fie perfect! Sunt multe lucruri de facut, multe decizii importante de luat... si bineinteles multa presiune. Iar atunci cand aveti nevoie de o mana de ajutor... Gold Events vi le intinde pe amandoua! Totul conteaza, insa noi suntem de parere ca o nunta perfecta are neaparata nevoie si de o echipa de profesionisti care sa se ocupe de organizarea nuntii dumneavoastra pana in cele mai mici detalii. Pentru ca invitatii dumneavoastra sa ramana cu o amintire deosebita legata de nunta dumneavoastra, va invitam sa aruncati o privire asupra recomandarilor noastre. 

Gold Events este o companie specializata in servicii artistice, insa la cerere putem oferi atat servicii de consultanta, cat si achizitionarea de servicii si produse pentru nunta de la colaboratorii nostri.

Fie ca doriti unul dintre serviciile artistice Gold Events, fie ca doriti inchirierea de porumbei albi voltati, o fantana de ciocolata sau sampanie, gheata carbonica si artificii sau sculpturi in gheata si fructe, Gold Events va sta la dispozitie! 

Va oferim o gama variata de servicii si produse pentru organizarea unei nunti cu adevarat deosebite. Colaboratorii nostri sunt pregatiti sa va furnizeze cele mai bune servicii si consultanta in organizarea unui eveniment cu adevarat remarcabil.

Pentru a programa o sedinta de consultanta specializata privind organizarea nuntii dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati! 

CURSURI VALS MIRI

INCHIRIERE PORUMBEI

GHEATA CARBONICA

ARTIFICII EXTERIOR

ARCADA DECORATIVA

INCHIRIERE LIMUZINA

FANTANA CIOCOLATA

FANTANA SAMPANIE

CANDY BAR

SCULPTURI FRUCTE

TORT NUNTA

SCULPTURI GHEATA

INCHIRIERE COVOR ROSU

DECORATIUNI NUNTA

FLORI NUNTA

ACCESORII NUNTA

COCARDE NUNTA

MARTURII NUNTA

ARTISTI NUNTA

EFECTE SPECIALE NUNTA

INVITATII NUNTA

INCHIRIERE ECHIPAMENTE

INCHIRIERE LUMINI

INCHIRIERE CORT NUNTA

  • Facebook Gold Events
  • Instagram Gold Events
  • Twitter Gold Events
  • YouTube Gold Events

©GOLD EVENTS 2009-2021 All rights carefully reserved and preserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now